Tlf.: 30 40 40 37 - Email: info@jysktag.dk

Tagrens i Silkeborg, Viborg, Ikast & Herning

Hos Jysk Tag har vi mange års erfaring med tagrens, og vi udfører tagrensningsopgaver i hele Jylland – herunder Silkeborg, Viborg, Ikast og Herning. Vores store erfaring gør os til en kompetent og troværdig samarbejdspartner, og i sidste ende et sikkert valg når det gælder din næste tagrensning.

Tagrens forlænger levetiden på dit gamle tag

Dit tag testes konstant af vejrforholdene, og med det meget omskiftelige danske vejr, kræves der dagligt meget af dit tag. Derfor bliver din tagbelægning slidt, og derfor nedbrydes den som årene går. Det gør det til en nødvendighed af sørge for den rette vedligeholdelse af dit tag for at forlænge tagets levetid mest muligt.

Med en tagrensning og efterfølgende behandling fra Jysk Tag, bliver dit gamle tag som nyt igen. Hos Jysk Tag sørger vi nemlig for den rette tagrens, som ikke blot får dit tags udseende til at fremstå flottere, men mindst lige så vigtigt, også sikrer en betydelig forbedret holdbarhed og levetid på dit tag.

Vi benytter kun miljø godkendt udstyr til tagrensning

Hos Jysk Tag gennemfører vi tagrensning med godkendt rensekasse filtrering og genbrug af spildevand, hvilket bidrager til, at der spares på vandudgiften. Ligeledes udføres alt tagrensning hos Jysk Tag med miljø godkendt udstyr, og vi besidder den nødvendige viden og ekspertise inden for tagrens når det eksempelvis gælder tagrensning af asbesttage samt ligeledes i forbindelse med den efterfølgende opsamling og håndtering af asbestaffaldet, som vi sørger for at tage med. Har du brug tagmaling eller tagrenovering klarer vi også den.

Derudover udfører vi blandt meget andet også mange opgaver i forbindelse med tagrensning og maling af betontage, hvor der som oftest altid er et godt resultat at hente.

Vi tilbyder også Isoleringsløsninger! Læs mere her på Jysktagogisolering.dk

God og grundig tagrens

Når vi udfører tagrensning går vi først taget igennem for skader og eventuelle løse skruer spændes efter eller skiftes. Efterfølgende sprøjtes taget med algefjerner, som dræber eventuelle svampesporer, og herefter er taget klar til maling hvis vejret tillader det.

Kontakt os for en professionel vurdering

Hvad behovet er når det gælder tagrens kræver en professionel vurdering, og denne kan du trygt overlade til Jysk Tag. Vi kommer gerne til dig og tager en grundig vurdering af det enkelte tilfælde, og sørger efter dit ønske for den helt rette tagrens.

Ønsker du at benytte dig af Jysk Tag eller har du spørgsmål tagrens, er du meget velkommen til at kontakte os på Kontakt os på 30404037 eller info@jysktag.dk. Du kan også sende os en forespørgsel via vores kontaktformular. Klik her!

Benyt Jysk Tag hvis dit tag skal leve længere – vi giver altid 5 års garanti på det udførte arbejde – Uanset om det er tagrens eller anden tagarbejde såsom tagrenovering og tagmaling.