Tagrenovering

Tagrenovering i Silkeborg, Viborg, Ikast & Herning

Renovering af tag eller helt nyt tag?

Jysk Tag udfører tagrenovering og udskiftning af eternitplader, også hvis taget skal lægges helt om til et nyt tag. Som udgangspunkt er ingen opgave er for stor eller for lille for os, så kontakt os til en helt uforpligtende snak om dit tag. Med beliggenhed nær Silkeborg, Ikast, Herning og Viborg udfører vi tagrenovering i hele Jylland.

Vi udfører tagarbejde på tegltage-betontegl og ståltage i hele Jylland. Det gælder både ved udskiftning til nyt tag og eller hvis der er behov for en renovering. En tagrenovering kan forlænge dit tags levetid og give det et helt nyt look. Er taget af et mangeårigt tag kan et helt nyt tag være en god idé.

Vi kan rådgive dig om dit tag

Tag gerne en snak med os for at få den rette rådgivning omkring hvad der skal til, for at dit tag bliver så godt som nyt. I forbindelse med renoveringen kan en efterisolering af loftet være en rigtig god ide. Det kan spare dig for en del omkostninger på varmeregningen, hvilket typisk tjent ind i løbet af ganske få år.

Andet end tagrenovering

Jysk Tag udfører udover tagarbejde, tagmaling og tagudskiftning også tømrerarbejde i hele det midtjyske område. Vi laver små og store opgaver for/indenfor industri, landbrug og det offentlige og selvfølgelig også for private. Blandt andet fliserens, algebehandling, facaderens og facademaling. Desuden kan vi tilbyde at fjerne indskydelser på lofter og gammel isolering, samt suge leca ud af hulmure.

Få et skarpt tilbud på tagrenovering i Ikast, Viborg, Herning og omegn

Kontakt Jysk Tag, hvis du ønsker nærmere information om tagrenovering på 30 40 40 37 eller info@jysktag.dk.​ Vi udfører tagrenovering i hele Midtjylland, bl.a. Silkeborg, Viborg, Ikast & Herning. Ønsker du at få udført én renovering eller lagt et nyt tag og bor du ikke i Midtjylland? Kontakt os alligevel og hør om mulighederne for vores hjælp eller hjælp fra en af vores dygtige samarbejdspartner i resten af landet.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 30 40 40 37
info@jysktag.dk