Tagmaling

Tagmaling i Silkeborg, Viborg, Ikast & Herning

Hos Jysk Tag har vi mange års erfaring med tagmaling, og vi udfører tagmaling opgaver i hele Jylland, bl.a. i Silkeborg, Viborg, Ikast og Herning. Vores store erfaring med tagmaling gør os til en kompetent og troværdig samarbejdspartner. Vi er et sikkert valg når du skal have udført maling af tag.

Forlæng levetiden på dit gamle tag med tagmaling

Dit tag testes konstant af vejrforholdene, og med det meget omskiftelige danske vejr. Derfor kræves der dagligt meget af dit tag. Din tagbelægning bliver slidt og nedbrydes den som årene går. Det gør det til en nødvendighed at sørge for den rette vedligeholdelse af dit tag for at forlænge tagets levetid mest muligt. Eksempelvis med en behandling med tagmaling.

Med en behandling med tagmaling samt en forudgående tagrensning fra Jysk Tag, bliver dit gamle tag som nyt igen. Hos Jysk Tag sørger vi nemlig for den rette renovering, som ikke blot får dit tags udseende til at fremstå flottere og sikrer en betydelig forbedret holdbarhed og levetid på dit tag.

Nowo Coat tagmaling sikrer optimalt resultat

Hos Jysk tag arbejder vi mod det bedst mulige resultat når vi renoverer dit tag og udfører tagmaling. Derfor benytter vi Nowo Coat tagmaling, som er en super stærk og gennemprøvet maling. Nowo Coat tagmaling påføres taget over tre omgange med en airless sprøjte. Dette sker i form af en gang grunding og maling af tag to gange dækmaling, hvilket giver det bedste resultat. Dækmalingen er uv bestandig, farveægte og vejrbestandig. Dette får dit tag til at fremstå flot med en stærk overflade, der beskytter dit tag i mange år fremover.

Erfaringer fra både store og små opgaver

Jysk Tag udfører både store og små opgaver med maling af tag indenfor landbrug, industri, boligforeninger og det offentlige. Blandt vores mange referencer kan blandt andre nævnes Stenderup Skole og Karolinelundscentret i Gjern, Vorbasse Svømmecenter samt 16 huse med cementstenstag beliggende Svaneparken i Videbæk. Referencerne er mange og vi kan altid finde en eller flere i nærheden af dig – bare ring.

Skal facaden og fliserne matche din tagmaling?

Når taget står knivskarpt, må resten af huset og grunden også godt skinne. Vil tilbyder også fliserens, algerens, facaderens og facademaling, når du gerne vil have det hele til at matche i skønhed.

Kontakt os for en professionel vurdering

Hvad behovet er når det gælder maling af tag, kræver en professionel vurdering. Dette kan du trygt overlade til Jysk Tag. Vi kommer gerne til dig og tager en grundig vurdering af det enkelte tilfælde, og sørger efter dit ønske for den helt rette renovering af dit tag.

Ønsker du at benytte dig af Jysk Tag eller har du spørgsmål vedrørende tagmaling, er du meget velkommen til at kontakte os på 30404037 eller info@jysktag.dk.

Benyt Jysk Tag hvis dit tag skal leve længere – vi giver altid 5 års garanti på det udførte arbejde – uanset om det tagmaling, tagrens eller anden tagarbejde.

Vi tilbyder også Isoleringsløsninger! Læs mere her på Jysktagogisolering.dk

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag