Neutralon

Ny algebehandling med god miljøsamvittighed

Alle husejere kan nu få tilbudt en ny og effektiv behandling af taget med det første dansk-producerede algemiddel, der er godkendt af Miljøstyrelsen

Alger giver ikke bare taget et trist og usselt udseende. Den grønne belægning holder også på fugten og bidrager til, at taget nedbrydes hurtigere end normalt.

Men nu kan de firmaer, der foretager algebehandling, tilbyde husejerne at få fjernet algerne på taget med et nyt effektivt algemiddel, der sætter helt nye standarder rent miljømæssigt. Det betyder, at husejeren nu med god miljøsamvittighed kan bestille en hurtig og problemfri behandling, der ikke blot giver taget dets oprindelige flotte udseende tilbage, men også kan forlænge tagets levetid.

Det nye middel hedder Neutralon og er udviklet af Nowocoat i Kolding. Dette middel er netop blevet godkendt af Miljøstyrelsen som bekæmpelsesmiddel mod alger og er hermed den første og eneste dansk-producerede algefjerner på markedet med denne godkendelse. Neutralon er samtidig blevet testet af Institut for Agroøkologi på Aarhus Universitet, og vurderingen er, at midlet fungerer effektivt mod algevækst.

Neutralon er et algemiddel, der er biologisk nedbrydeligt, og det er så effektivt, at der kan ydes virkningsgaranti på behandlingen

Neutralon sprøjtes på den grønne tagoverflade i tørvejr, og allerede efter nogle få timer vil der være en synlig effekt. Algerne begynder hurtigt at gå i forrådnelse, og efter kort tid vil den grønne overflade ændre farve. Alt efter lagets tykkelse kan der herefter gå op til nogle måneder, inden regn, vejr og vind har fjernet de sidste rester af den nedbrudte algebelægning. Men det er også virkelig værd at vente på.

Miljøstyrelsens godkendelsesordning er indført for at give forbrugerne og miljøet en beskyttelse. Godkendelsen er en dokumenteret sikkerhed for, at midlet virker efter hensigten, og at det er sikkert at bruge.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag