Fliserens

Fliserens i Silkeborg, Viborg, Ikast & Herning

Professionel fliserens fjerner flisepest, mos og alger

Er dine fliser blevet angrebet af mos, alger og flisepest? Få et tilbud på fliserens i Silkeborg, Ikast, Herning, Viborg og omegn. Vi kan få dine gamle fliser til at fremstå som nye. Efter fliserensning er det en god ide at få fliserne givet en gang imprægnering, som modvirker begroninger i op til 15 år, anbefales også til nye belægningssten.

Imprægnering giver en effekt så vandet perler på overfladen og urenheder ikke kan trænge ned i fliserne. Læs mere om imprægnering af fliser.

Flisepest

Flisepest er et stort problem for mange danske husejere og det kan være svært at komme af med pletterne på fliserne.

Ønsker man at undgå flisepest, handler det om forebyggelse, grundigt skrubbearbejde og efterbehandling på fliserne. Man kan forebygge flisepesten ved at holde fugerne i fliserne rene og fjerne våde blade og mos fra fliserne.

Det ikke en holdbar løsning at spule fliserne med en almindelig højtryksrenser, da det efterlader åbne porrer i fliserne, som gør dem endnu mere modtagelige for flisepest.

Vi er klar til at hjælpe med rens af fliserne

Ønsker du at vi hjælper med at få bugt med flisepesten, kommer vi gerne ud og renser dine fliser helt i bund, og tilføjer en effektiv imprægnering, som gør dine fliser modstandsdygtige mod nye angreb.

Kontakt os i dag på 30 40 40 37, og modtag et uforpligtende tilbud på fliserens.

Vi kører i bl.a. Silkeborg, Viborg, Ikast og Herning.

Søger du professionel algebehandling til andet end fliser? Vi tilbyder også tagrens, facaderens og -maling, graffitirens såvel som tagmaling og tagrenovering.

Bestil fliserens af mos og alger

Du kan bestille en rensning af dine fliser på mail: info@jysktag.dk eller på telefon 30 40 40 37.

Har du spørgsmål til fliserens, er du også meget velkommen til at kontakte os, eller sende os en forespørgsel via vores kontaktformular.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag