Facaderens

Facaderens og facademaling i Silkeborg, Viborg, Ikast & Herning

Facaderens, imprægnering og facademaling med 10 års garanti

Hos Jysk Tag udfører vi professionel facaderens, imprægnering og facademaling i Ikast, Herning, Viborg, Silkeborg og resten af Jylland.

  • Vi fjerner snavs og trafikfilm fra din facade.
  • Beton og mursten med algefjerner og varmt vand.
  • Stålfacader kræver i de fleste tilfælde afrensning med børste.
  • Vi er altid klar til at give et fast uforpligtende tilbud på enhver opgave.

Bygningsimprægnering af mursten og betonfacader beskytter mod snavs og alger og giver samtidig en vandafvisende overflade, også diffusionsåben dvs at muren stadig kan ånde.

Facademaling

Facademaling efter afrensning er også en mulighed det kan give din bolig eller virksomhed et helt nyt indtryk.

Effektiv afrensning

Vi tilbyder effektiv afrensning af alle slags facader; stål, aluminium, beton og mursten. Vi udfører facaderens for både private og erhverv. Facaden er firmaets ansigt udadtil. Efter afrensning af beton, mursten, eller andre sugende overflader er det en god ide med en gang murimprægnering, det forhindrer fugt snavs og alger i og trænge ind i muren. Bygningsimprægnering gør også at muren bliver beskyttet mod frostskader og den vil lettere holde sig pæn og ren, da snavs så preller af.

Vi giver altid facaden en gang algefjerner efter endt afrensning for at slå eventuelle svampesporer ihjel.

Imprægnering af facader i beton og tegl samt fliser

Undgå begroninger af mos og alger og forlæng levetiden på dine bygninger. Det produkt som vi bruger er diffusionsåbent dvs at muren stadig kan ånde. Samtidig giver det en perleeffekt som hindrer begroninger i at sætte sig fast de næste 10. 15 år.

Vi tilbyder facadefrens/algerens af alle typer facader indenfor landbrug industri butik og private

Facaderens af murstensfacader og beton

Afrenses med hedvand og algefjerner.

Facaderens/facademaling stålfacader og alu

Afrenses med børste og hed vand og evt. efterfølgende maling.

Vi tilbyder en serviceordning så du kan holde din bygning i præsentabel stand hele året rundt.

Overfladebehandling

Murstensfacader og beton har godt af en diffusionsåben imprægnering som forhindrer algevækst snavs og fugt i at trænge ind i muren med frostskader til følge. Der er også en kontant fordel ved at imprægnere, nemlig at fugtige sten transportere kulde igennem muren med større varmeregning til følge. Facademaling er også en mulighed hvis man ønsker at give sin bolig eller virksomhed et nyt look. Vi kan også tilbyde en smudsafvisende silikatmaling som kræver minimal vedligehold. Husk at facaden er dit firmas ansigt udadtil få et 100 % uforpligtende tilbud, fast pris alt Inc.

Kontakt os for en professionel vurdering af dit behov for facademaling og afrensning

Hvad behovet er når det gælder facaderens kræver en professionel vurdering, og denne kan du trygt overlade til Jysk Tag. Vi kommer gerne til dig og tager en grundig vurdering af det enkelte tilfælde, og sørger efter dit ønske for den helt rette facaderens.

Ønsker du at benytte dig af Jysk Tag eller har du spørgsmål facaderens, er du meget velkommen til at kontakte os på 30404037 eller info@jysktag.dk. Du kan også sende os en forespørgsel via vores kontaktformular her.

Vi udfører bl.a. facaderens og facademaling i Silkeborg, Viborg, Ikast & Herning.

Vi tilbyder også Isoleringsløsninger! Læs mere her på Jysktagogisolering.dk

Kontakt os i dag