Climatecooler

Climatecooler i Silkeborg, Viborg, Ikast & Herning

Produktbeskrivelse

ClimateCooler Flex Topcoat er en speciel Total Solar Reflektion tagmaling, der anvendes på bitumentagpap og andre vanskelige overflader på tage, den hæfter og holder extremt godt på de fleste tagflader.

Produktet bygger på specielle varmestabiliserende bindemidler med extrem vedhæftningsevne og fleksibilitet på op til 400% ovenpå vanskelige underlag, samt Nanosilaner der giver en selvrensende effekt.

ClimateCooler Flex er opbygget med helt specielle solreflekterende og varmestabile pigmenter og additiver den reflekterer UV og IR strålerne fra solen, og dermed nedsætter overfladens varmeoptagelse med op til 40% og dermed temperaturen inde i bygningerne. Dette vil betyde temperatur reduktion inde i lokalerne under taget på op til 10 – 15 grader Celcius på en normal varm sommerdag.

ClimateCooler Flex er den ultimative beskyttelse af selve taget mod sol, regn og frost og forlænger tagets levetid med flere år, da man undgår den extreme opvarmning af de underliggende materialer fra solens stråler.

Desuden vil man også undgå unødvendig stor varmepåvirkning og driftsstop af køleinstallationer som tit er placeret ovenpå taget af mange industri, hotel og kontorbygninger m.m., da varmepåvirkningen fra et varmt tag er reduceret med ca. 40%.

Vil du vide mere om tagmaling? Kontakt os.

Anvendelse

Før man påfører ClimateCooler Flex Topcoat , skal der altid påføres Flex Primer som grunder, den fortyndes med max 10% vand.

ClimateCooler Flex Topcoat påføres i 1 lag ufortyndet.

Forbrug ca o, 3 til 0,5 ltr pr. kvadratmeter afhængig af overfladens beskaffenhed og påføringsmetode.

Det bedste resultat opnås ved at malingen mellem hver påføring hærder af i min. 6 timer ved 20 Gr. C og max 60% luftfugtighed.

Overflader der kan optimeres med Climatecooler systemet Flex Primer/Flex Topcoat er bl.a. flade tage af bitumentagpap, beton, rustbeskyttet stål og de fleste andre tagmaterialer.

Tekniske data:

Anvendelse: til overfladebehandling på tage af bitumtagpap og beton samt andre tagmaterialer herunder rustbeskyttet stål

Sammensætning: vandbaseret med varmestabile solreflekterende pigmenter, UV og IR stabilisatorer, Flexible varmefaste bindemidler, Selvrensende Nanosilaner m.m..

Farver: Offwhite, lysgrå, alugrå, antrazitmørk, sort, teglrød, Rødbrun og mørkebrun

Glans: ca. 15 Emballager: 20 ltr. Spand, 100 ltr. tromle og 600 ltr IBC containere

Påføring: pensel, malerulle og malesprøjte Tørretid: ca. 6 timer ved 20 gr. C og 60% Luftfugtighed

Rækkeevne: ca. 0,3 til 0,5 ltr. pr. kvadratmeter afhængig af overfladens beskaffenhed og påføringsmetode

Rengøring: værktøj m.m. rengøres i lunkent sæbevand straks efter brug.

Opbevaring: opbevares tørt og frostfrit utilgængeligt for børn.

Malkode 93: 00-1

VOC: ca. 23 gr/ltr

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag