Algebehandling og algerens

Algebehandling og algerens i Silkeborg, Viborg, Ikast & Herning

Hos Jysk Tag har vi mange års erfaring med algebehandling og algerens af tag og fliser. Vi udfører opgaver inden for algebehandling i Ikast, Silkeborg, Herning, Viborg, Bjerringbro, Skanderborg og det store midtjyske område. Vi tager gerne både store og små opgaver, vores store erfaring gør os til en kompetent og troværdig samarbejdspartner. i sidste ende et sikkert valg når du skal have algebehandlet dit tag.

Algerens og algebehandling af taget forebygger mod skader

Alger ødelægger ikke blot dit tags udseende, de er også en væsentlig kilde til øvrige mere alvorlige skader på dit tag. Derfor er det også fornuftigt at holde dit tag rent og pænt med en algebehandling. Hos Jysk Tag benytter vi det eneste godkendte algemiddel, Algefri N, og vi anbefaler, at du får udført algebehandling af dit tag hvert andet år. Dermed forbygger du mod en række tagskader og du fastholder i stærkt og pænt tag.

Forlæng levetiden på dit gamle tag med algerens

I det hele taget er det afgørende for dit tags holdbarhed at du løbende vedligeholder det. Dit tag testes nemlig konstant af vejrforholdene. Med det meget omskiftelige danske vejr, kræves der dagligt meget af dit tag. Derfor bliver din tagbelægning slidt, og derfor nedbrydes den som årene går. Det gør det til en nødvendighed af sørge for den rette vedligeholdelse af dit tag for at forlænge tagets levetid mest muligt.

100% effektiv algebehandling

Med algerens fra Jysk Tag, bliver dit gamle tag som nyt igen. Hos Jysk tag sørger vi nemlig for den rette tagrenovering og vedligeholdelse. Vi får dit tags udseende til at fremstå flottere, og sikrer en betydelig forbedret holdbarhed og levetid på dit tag. Forlæng levetiden ved at få os til at udføre en algerens af dit tag.

Vi er eksperter i algebehandling og imprægnering i forbindelse med blandt andet fliserens, tagrens og facaderens.

Behov for algebehandling? Få en professionel vurdering

Hvad behovet er når det gælder netop dit tag, kræver en professionel vurdering, og denne kan du trygt overlade til Jysk Tag. Vi kommer gerne til dig og tager en grundig vurdering af det enkelte tilfælde.

En algebehandling af tag koster kun kr. 900,- inkl. moms for op til 200 kvm tag, og det er penge godt givet ud. Alt vi laver er på fast pris.

Benyt Jysk Tag hvis dit tag skal leve længere – vi giver altid 5 års garanti på det udførte arbejde – uanset om det algebehandling af tag eller anden tag arbejde.

Vi kører bl.a. i Silkeborg, Viborg, Ikast & Herning, men vi dækker hele Jylland.

Vi tilbyder også Isoleringsløsninger! Læs mere her på Jysktagogisolering.dk

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Ønsker du at benytte dig af Jysk Tag eller har du spørgsmål vedrørende algebehandling, er du meget velkommen til at kontakte os på 30404037 eller info@jysktag.dk. Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 30 40 40 37
info@jysktag.dk